Zaken- en Immokantoor GOFFIN BV - info@immofransgoffin.be - +32 (0)89/ 41 49 34

IN OPTIE - Knap afgewerkt nieuwbouwappartement van uitstekende kwaliteit - gelijkvloers, met terras, tuin en ruime kelder - geen algemene onkosten!

IN OPTIE - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = info@immofransgoffin.be => met opgave van het adres van het betreffende pand.

Dit knap afgewerkt nieuwbouwappartement met tuin - zijnde in feite een volledige benedenwoning - is gelegen langs de Arthur Meulemansstraat ter hoogte van nummer 16, op een perceel van 5a38ca. In deze mooie landelijke omgeving is het zeer aangenaam en rustig om wonen, met zo goed als geen hinder van verkeer in deze doodlopende autoluwe straat. Het centrum van Riemst is gelegen op een vijftal minuutjes verder. Op een tiental kilometer hiervandaan treft men het centrum van Maastricht.

Dit mooie gelijkvloersappartement, met een bruto vloeroppervlakte van 115 m² excl. kelder - omvat omzeggens de volledige gelijkvloerse verdieping van een pas opgericht gebouw met slechts twee wooneenheden. Hier zal men hetzelfde wooncomfort van een volledige woning kunnen ervaren, mede dankzij de beperkte gemeenschappelijke delen, het ruime terras met aansluitende tuin die enkel in gebruik zal genomen worden door de huurder van dit appartement, de ruime kelderverdieping,..

Bij oprichting werd de nadruk gelegd op energiezuinigheid en wooncomfort. De geschikte huurder zal hier goed ontvangen worden en zich zelf kunnen thuisvoelen in dit instapklare appartement dat netjes zal worden ter beschikking gesteld, volledig geschilderd en al afgewerkt met het merendeel van de verlichtingsarmaturen en verschillende gordijnsystemen.

INDELING:

Inkom met gastentoilet, eerste ruime slaapkamer met rechtstreeks toegang tot de knap afgewerkte badkamer met ligbad, douche en meubel. Tweede slaapkamer of bureel, ruime leefruimte in L-vorm, ingedeeld met zit- en eetruimte en mooie open keuken met eiland, ingericht met alle nodige toestellen zoals vaatwasser, inductiekookplaat, oven. Palend aan de keuken vindt men een handige ruime berging met wasplaats. Vanuit de keuken en wooruimte heeft men zicht op en toegang tot het ruime terras met aansluitend de tuin, die nog netjes zal worden aangelegd met gazon. Om de huurder de nodige privacy te gunnen, zal de verhuurder nog op zijn kosten zorgen voor het plaatsen van een houten afrastering tegen de rechterperceelsgrens.

Inbegrepen in de huurprijs zijn nog een autostandplaats voor het gebouw - en de bijzonder ruime kelder, bereikbaar zowel via de trap in de hall als met fietsen, moto, grasmaaiers etc. via de handige afrit in de tuin.

EPC: nieuwbouw - nog in opmaak. Te behalen E-Peil < 20 !
CV op aardgas, vloerverwarming, 9 zonnepanelen. Airco.

Dit mooie gelijkvloers appartement kan mogelijk interessant aanbod zijn voor wie op zoek is naar een knap afgewerkt hedendaags appartement met beperkter onderhoud dan bij een grote gezinswoning, maar toch nog wil genieten van een ruime tuin met terras in een mooie landelijke omgeving.

Geen bijkomende algemene onkosten!

Algemeen basis

Adres
Arthur Meulemansstraat 16 bus 1
3770 Riemst
Referentie
A.Meulemansstraat
Prijs
€ 1.045 / maand
Type
Appartement (Benedenwoning)
Bouwjaar
2024
Renovatiejaar
Neen
Bouwlagen
3
Beschikbaar vanaf
Onmiddellijk
Renovatiejaar
Neen
Kindvriendelijk
Ja
Gemeubeld
Neen
Soort huur
Woninghuurwet

Ligging

Ligging
Landelijk
Aan rustige weg
Gemeente
Kortbij openbaar vervoer
Ja
Kortbij scholen
Ja

Detail

Perceelbreedte
10.76 m
Perceeldiepte
50 m
Gevelbreedte
7.50 m
Bewoonbare oppervlakte
115 m²
Bebouwde oppervlakte
0.00 m²
Oppervlakte perceel
538 m²
Op verdieping
Neen
Bouwlagen
3
Type constructie
TRADITIONA

Indeling

Aantal kamers
Neen
Woonkamer
Ja
> Oppervlakte woonkamer
31.79 m²
Keuken
Ja
> Oppervlakte keuken
11.89 m²
> Type keuken
Open keuken
> Uitrusting keuken
Uitgerust met toestellen
Slaapkamers
Ja
> Aantal slaapkamers
2
Badkamers
Ja
> Aantal badkamers
Ja
WC
Ja
> Aantal WCs
Ja
Berging
Ja
Kelder
Ja
> Oppervlakte kelder
59 m²
Terras
Ja

Tuin

Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
250 m²
Breedte
10.60 m
Diepte
25.00 m
Oriëntatie
Noord-West
Kwaliteit
Normaal

Aansluitingen

Elektriciteit
Ja
Gas
Ja
Water
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja

Informatieplicht

EPC Index (KWh)
0.00

Evaluaties

Raamwerk
PVC
Beglazing
Hoogrendementsglas
Superisolerend
Verwarming
CV-ketel
Condensatieketel
Hoogrendementsketel
Aardgas
Isolatie
OBJECT

Meer informatie aanvragen

Verstuur