Zaken- en Immokantoor GOFFIN bvba - info@immofransgoffin.be - +32 (0)89/ 41 49 34

Perceel bouwgrond voor open bebouwing op 9a 37ca, zeer mooi en rustig gelegen op enkele minuutjes van het centrum

Dit perceel maakt deel uit van een kleinschalige verkaveling, bestaande uit 1 lot voor open bebouwing en 4 loten voor halfopen bebouwing, gelegen langs de Zandkuilstraat en de Kruisstraat, toch wel één van de mooiere locaties in deze gemoedelijke gemeente.
Hier is het zeer aangenaam en rustig om wonen, in een aantrekkelijke residentiële buurt met recent gebouwde woningen en quasi geen verkeer. Op twee minuutjes rijden komt men in het centrum, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik. Vlakbij vindt men tal van mooie wandel- en fietswegen die leiden doorheen deze mooie groene omgeving.
De bestaande woning die zich daar nu nog bevindt, zal worden afgebroken door de verkoper.

Lot 1, bestemd voor open bebouwing, is gelegen op de hoek van de Kruisstraat en de Zandkuilstraat, en heeft volgende kenmerken:

- oppervlakte van 9a 37ca
- maximale voorgevelbreedte langs de Kruisstraat: 17,05 m
- maximale diepte: 13,78
- twee bouwlagen mogelijk, bouwlaag van het gelijkvloers op maximum 3.50m hoogte tov de Kruisstraat, een inpandige garage mogelijk is op niveau van de Kruisstraat, zodat de gelijkvloerse verdieping volledig en maximaal als woonruimte kan worden benut
- ZW gerichte tuin - achtertuin en zijtuin die maximaal benut mag worden, met mogelijkheden tot he plaatsen van een afsluiting (1.80 a 2.00m) aan de perceelsgrenzen, zodat gebrek aan privacy hier geen probleem zal zijn.
- zowel hellend dak als plat dak toegelaten

Mits de juiste inplanting en architectuur kan men hier maximaal genieten van veel lichtinval en mooi zicht op de omgeving dankzij de hoger ligging.
Geen bouwerplichting, ook interessant als investering op deze zeer gegeerde locatie, of als aankoop voor de volgende generatie.
Meer info mbt de verkavelingsvoorschriften op kantoor.

Algemeen basis

Adres
Kruisstraat 92
3730 Hoeselt
Prijs
€ 165.000
Type
Grond ()
Bouwlagen
2
Beschikbaar vanaf
Bij akte

Ligging

Kortbij snelweg
Ja
Kortbij openbaar vervoer
Ja
Kortbij scholen
Ja
Kortbij winkels
Ja

Detail

Perceelbreedte
35.53 m
Perceeldiepte
33.71 m
Gevelbreedte
17.05 m
Oppervlakte perceel
937 m²
Bouwlagen
2
Type constructie
TRADITIONA

Indeling

Aansluitingen

Informatieplicht

Evaluaties

Meer informatie aanvragen

Verstuur